DE BASTUGA

Een buitensauna met een unieke uitstraling. Met het paraboolvormig dak gaat de sauna volledig op in zijn omgeving. Met DE BASTUGA kunt u volledig genieten van de ontspannende momenten in uw eigen omgeving, want hij past in elke tuin. De puntsauna is hiermee hét alternatief op de barrelsauna.

DE BASTUGA LOUNGE

DE BASTUGA LOUNGE biedt buiten het genieten van een buitensauna meer mogelijkheden op het gebied van interieur. Door zijn brede dak is het mogelijk om niveauverschil aan te brengen in het interieur. Door het plaatsen van een hoger liggende bank kunt u nog meer genieten van de stijgende temperatuur in uw sauna.

Bijzonderheden

Bastuga / Barrelsauna

De BASTUGA is een compacte sauna met verrassend veel ruimte. De buitensauna gaat volledig op in zijn omgeving en past in elke tuin. De puntsauna is hiermee hét alternatief op de barrelsauna.

Bastuga / Barrelsauna

De BASTUGA LOUNGE is tevens een compacte en verrassend ruime sauna. Het dak is breder in vergelijking met de BASTUGA wat meer mogelijkheden omtrent het interieur biedt. U kunt kiezen voor diverse indelingen, breng hoogteverschil aan door een derde bank te plaatsen. Deze indeling maakt het mogelijk van een hoge temperatuur te kunnen genieten.

Bastuga / Barrelsauna

De BASTUGA kan op diverse manieren verwarmd worden. Een houtgestookte kachel is erg geschikt, deze brengt de sauna snel op temperatuur. Een houtkachel zorgt bovendien voor een gezellige sfeer doordat het vuur zichtbaar is.

Bastuga / Barrelsauna

Een elektrische saunakachel is in diverse uitvoeringen te verkrijgen en staat garant voor een pure saunabeleving. De BASTUGA LOUNGE maakt het mogelijk deze kachel volledig weg te werken in het interieur. De onzichtbare kachel kan in de rugleuning van de zitting verwerkt worden.

Bastuga / Barrelsauna

DE BASTUGA en BASTUGA LOUNGE zijn gemaakt van hout met een bijzondere structuur. Bastu sauna’s gebruikt voor alle sauna’s gecertificeerd Nordisch Fichte uit Finland en Espenhout uit de bossen van Estland. Dit hout is dus optimaal geschikt voor DE BASTUGA.

Bastuga / Barrelsauna

Om beiden BASTUGA-modellen aan de hoge kwaliteitseisen te laten voldoen heeft Bastu Sauna’s exclusief voor DE BASTUGA’S speciale beitels laten vervaardigen. Zo kunnen wij de unieke profielen schaven die nodig zijn voor de vorm van het dak.

Bastuga / Barrelsauna

DE BASTUGA kunt u bedekken met een groendak door het te laten begroeien met klimplanten. Bijvoorbeeld een Wilde Wingerd, een klimhortensia, druiven, of klimrozen. Door een onderlaag van EPDM is een groendak onderhoudsarm en geschikt voor het laten begroeien van de BASTUGA.

Bastuga / Barrelsauna

Het parabooldak van de BASTUGA geeft de mogelijkheid voor een strakke en moderne uitstraling qua dakbedekking. Het dak beleggen met daksingels in diverse kleuren is hier ook een mogelijkheid. Het dak van de BASTUGA LOUNGE kan alleen bedekt worden met daksingels, deze zijn in verschillende kleuren en vormen toepasbaar.

Bastuga / Barrelsauna

Om de BASTUGA op te laten gaan in de landelijke omgeving kunt u ervoor kiezen deze te laten bedekken met riet. Dit wordt gedaan door een ambachtelijke rietdekker met Nederlandse riet. Ook hiermee onderscheidt DE BASTUGA zich van de barrelsauna.

Bastuga / Barrelsauna

De BASTUGA LOUNGE biedt u optimaal comfort door middel van de verstelbare zittingen. Kies voor plat gebruik voor optimaal ligcomfort en kantel de zitting voor een prettig zitcomfort. De zittingen zijn met een eenvoudige handeling aan te passen naar uw wensen.

"Bastuga is uw kleine houten saunahuisje!"

Over Bastuga

De BASTUGA en BASTUGA LOUNGE zijn door Bastu sauna’s in eigen beheer ontwikkeld en heeft de gehele productie in eigen hand. Dit resulteert in perfectie tot in het kleinste detail. De barrelsauna’s bestaan uit verschillende standaardmaten. Natuurlijk kunnen wij van deze maten afwijken om zo uw wensen te behartigen. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf hoeveel ruimte en uitgebreide variaties DE BASTUGA biedt. Er is altijd een Bastuga die bij u past.

Verschillende uitvoeringen van de Bastuga:

Iedere wens telt...

De BASTUGA’S worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. Bastu Sauna’s heeft het hele proces in eigen hand en kan daarom inspringen op de specifieke wensen van de klant. Zelfs tijdens de bouw bent u van harte welkom in de werkplaats en kunt u invloed houden op het eindresultaat.

Diverse doeleinden

U kunt met de BASTUGA alle kanten op. U kunt de BASTUGA’S bijvoorbeeld zonder (sauna)interieur bestellen en de ruimte naar geheel eigen inzicht indelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtig gastenverblijf of tuinatelier creëren. In een handomdraai zijn de BASTUGA’S om te bouwen naar uw wensen. In de winter een sauna, in de zomer een speelhuis.

Maatwerk

De Bastuga’s hebben een standaard afmeting van 2,2 meter breed en 2,5 meter hoog. We maken de Bastuga’s in vier verschillende lengtematen en kunnen indien gewenst direct aanpassingen uitvoeren. Denk hierbij aan een andere maat, een voorportaal of slaapvertrek. De Bastuga is in iedere gewenste kleur te bestellen. Door onze hoogwaardige, milieuvriendelijke verf uit Finland heeft u jarenlang plezier van uw BASTUGA en BASTUGA LOUNGE.

Om het makkelijk te maken...

Beide BASTUGA’S worden bij voorkeur in zijn geheel bij u afgeleverd. Met een kraan wordt hij bij u op zijn plaats gezet. Wanneer dat niet mogelijk is kunnen wij de BASTUGA ter plaatse voor u opbouwen. Wij vertrekken pas als de kachel uw sauna kan verwarmen zodat u kunt genieten van de volledige ontspanning.

Doe-het-zelf

Bent u zelf handig, dan kunt u bij ons één van de BASTUGA-modellen als prefab pakket afhalen en zelf opbouwen. U heeft hier verder geen speciaal gereedschap of technische kennis voor nodig. Het is leuk werk, u bespaart in de kosten en bovendien geeft het u een voldaan gevoel.

Niet onbelangrijk: de prijs

DE BASTUGA en BASTUGA LOUNGE zijn uniek en alleen verkrijgbaar bij Bastu Sauna’s. Door onze directe contacten in Finland en de productie in eigen beheer kunnen wij de prijs zo laag mogelijk houden. DE BASTUGA is al verkrijgbaar vanaf €4995.

Klik op de buttons hiernaast voor een actueel prijsoverzicht.

Hieronder een greep uit de reeds gerealiseerde Bastuga’s

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Dat kan via onderstaande knop

Offerte aanvragen