Bastu sauna’s Presenteert DE BASTUGA:

Een prachtige buitensauna met paraboolvormig dak. Deze organische vorm gaat volledig op in zijn omgeving en is uniek in Nederland. Met DE BASTUGA kunt u vele ontspannende momenten beleven en genieten van een pure saunabeleving in uw eigen omgeving, want de past in elke tuin.

DE BASTUGA is hiermee hét alternatief op de barrelsauna.

DE BASTUGA is door Bastu Sauna's in eigen beheer ontwikkeld en heeft de gehele productie in eigen hand. Dit resulteert in perfectie tot in het kleinste detail.

Wij kunnen aan al u wensen voldoen qua maatvoering en type indeling.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf hoeveel ruimte en uitgebreide variaties DE BASTUGA biedt.

Er is altijd een Bastuga die bij u past.

Bijzonderheden

Bastuga / Barrelsauna

Met DE BASTUGA heeft Bastu Sauna's weer iets bijzonders in het assortiment. Om DE BASTUGA aan de hoge kwaliteitseisen te laten voldoen heeft Bastu Sauna's exclusief voor DE BASTUGA speciale beitels laten vervaardigen. Zo kunnen zij de unieke profielen schaven die nodig zijn voor de vorm van het dak.

Bastuga / Barrelsauna

DE BASTUGA is gemaakt van hout met een bijzondere structuur. Bastu Sauna's gebruikt voor alle sauna's die zij bouwen alleen gecertificeerd Fins nordish fichten en Espenhout uit de bossen van Estland. Dit hout is dus optimaal geschikt voor DE BASTUGA.

Bastuga / Barrelsauna

DE BASTUGA is een compacte sauna met verrassend veel binnen- ruimte. U kunt kiezen voor diverse indelingen. Alleen twee lage banken of met èèn extra bank daarboven. De banken zijn extra breed (70 cm) uitgevoerd voor meer zit- en ligcomfort.

Bastuga / Barrelsauna

Zo kunt u DE BASTUGA bedekken met een groendak door het dak te laten begroeien met klimplanten. Bijvoorbeeld een Wilde Wingerd zoals op de foto maar denk ook aan klimhortensia, druiven, klimrozen, enz. Door een onderlaag van EPDM is een groendak onderhoudsarm en geschikt voor het laten begroeien van de Bastuga.

Bastuga / Barrelsauna

DE BASTUGA kan op diverse manieren verwarmd worden. Een houtgestookte kachel is erg geschikt, deze brengt de sauna snel op temperatuur. Een houtkachel zorgt bovendien voor een gezellige sfeer doordat het vuur zichtbaar is door het raampje in de kacheldeur.

Bastuga / Barrelsauna

Het parabooldak nodigt uit om de ideale combinatie met de omgeving aan te gaan. Of u nu een tuin heeft in een landelijke omgeving of uw tuin is strak en modern ingericht, bijna iedere dakbedekking is mogelijk.

Daksingels in diverse kleuren en vormen zijn toepasbaar.

Bastuga / Barrelsauna

Een elektrische saunakachel is in diverse uitvoering te verkrijgen en staat garant voor een pure saunabeleving.

Bastuga / Barrelsauna

Om DE BASTUGA op te laten gaan in de landelijke omgeving kunt u ervoor kiezen deze te laten bedekken met riet.

Dit wordt gedaan door een ambachtelijke rietdekker met Nederlands riet.

Ook hiermee onderscheidt DE BASTUGA zich van de barrelsauna.

Bastuga / Barrelsauna

Een gasgestookte saunakachel is de oplossing voor als er geen, of niet genoeg stroom aanwezig is.

Deze saunakachel werkt op een fles butaangas en kan daardoor zo op elke plek in de tuin neergezet worden.

Bastuga / Barrelsauna

Een Bastuga als speelhuisje voor de kinderen.

Of beide, in een handomdraai haalt u de sauna banken eruit. Zo heeft u s’winters een sauna en s’zomers een speelhuisje.

"De heilzame werking van een sauna-bad gaat hand in hand met de liefde voor de natuur en het buitenleven."

Verschillende uitvoeringen van de Bastuga: Trekkershut en Gastenverblijf

Iedere wens telt...

DE BASTUGA wordt gemaakt in onze eigen werkplaats in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. Bastu Sauna's heeft het hele proces in eigen hand en kan daarom inspringen op de specifieke wensen van de klant. Zelfs tijdens de bouw bent u van harte welkom in de werkplaats en kunt u invloed houden op het eindresultaat.

Standaard is DE BASTUGA 3.00 meter lang en 2.20 meter breed. De hoogte is 2.50 meter.

Mocht er een aanpassing nodig zijn kunnen we dat direct uitvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een andere maat, een voorportaal of slaapvertrek.

DE BASTUGA als gastenverblijf. Omdat we zo flexibel zijn kunt u met DE BASTUGA alle kanten op. U kunt DE BASTUGA bijvoorbeeld ook zonder (sauna)interieur bestellen en de ruimte naar geheel naar eigen inzicht indelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtig gastenverblijf of tuinatelier creëren. In een handomdraai is DE BASTUGA om te bouwen tot speelhuisje voor de kinderen. In de winter een sauna, in de zomer een speelhuis.

Bastuga / Barrelsauna

Om het makkelijk te maken...

DE BASTUGA wordt bij voorkeur in zijn geheel bij u afgeleverd. Met een kraan wordt hij bij u op zijn plaats gezet. Wanneer dat niet mogelijk is kunnen wij DE BASTUGA ter plaatsen voor u opbouwen.

Natuurlijk kunnen wij van de standaard maten afwijken, dat is nu net het voordeel van Bastu Sauna's!

DE BASTUGA is in iedere gewenste kleur te bestellen. Wij werken met hoogwaardige milieuvriendelijke verf uit Finland zodat u jarenlang plezier heeft van uw BASTUGA.

Doe-het-zelf

Bent u zelf handig, dan kunt u bij ons DE BASTUGA als een prefab pakket afhalen en zelf opbouwen. U heeft hier verder geen speciaal gereedschap of technische kennis voor nodig. Het is leuk werk, u bespaart in de kosten en bovendien geeft het u een voldaan gevoel.

Niet onbelangrijk: De prijs

DE BASTUGA is uniek en alleen verkrijgbaar bij Bastu Sauna’s.
Door de directe contacten in Finland en doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij de prijs zo laag mogelijk houden
Wij kunnen DE BASTUGA al aanbieden voor: € 4695,-.

Voor extra opties en prijzen

Om het voor u makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van alle mogelijke opties en de bijbehorende prijzen.

download onze prijslijst

Hieronder een greep uit de reeds gerealiseerde Bastuga’s

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Dat kan via onderstaande knop

Offerte aanvragen